Cautare

2092 de rezultate pentru "rezultate bac licieul industrial nr 2 sighetu marmatiei" (3.31 secunde)
Cei mai multi someri vor proveni, in 2009, din sectorul industrial, mai ales din domeniile care isi aveau orientata productia catre export, din cauza diminuarii drastice a acestei activitati.
"In curand, vom dezvolta si parcul industrial al Mangaliei, aici urmand sa-si inceapa activitatea diverse firme", a precizat, la randul sau, primarul Claudiu Tusac.
"In curand, vom dezvolta si parcul industrial al Mangaliei, aici urmand sa-si inceapa activitatea diverse firme", a precizat, la randul sau, primarul Claudiu Tusac.
Companiile din sectorul industrial din Oltenia se pot imprumuta la una dintre bancile agreate in cadrul proiectului EEFF ("UE BERD Facilitate de Finantare pentru Eficienta Energetica") si beneficiaza de asistenta tehnica gratuita.
Avand in vedere ca multe din comenzile Santierului Naval Damen din Galati sunt de nave militare, criza economica actuala nu a lovit prea tare acest obiectiv industrial, tinand cont de faptul ca proiectele militare nu sunt influentate de starea economiei.
Valoarea totala a contractelor semnate este de 10.945.502,81 lei (2.806.538,97 euro), adica aproximativ 10% din alocarea financiara orientativa pentru regiune, pe acest domeniu, in perioada 2007-2013.
In opinia oficialului german, Ford pastreaza si in Romania traditia pe care o are la fabricile din Europa, si anume de a avea furnizorii cat mai aproape, intr-un parc industrial.
El face parte din Programul Cadru de Cercetare 7 al Comisiei Europene - Sectiunea "Oameni" si are ca obiectiv principal imbunatatirea cooperarii dintre mediul industrial si cel academic/non-profit, prin intermediul unor proiecte comune de cercetare.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Cei de la Flavus incearca realizarea unor parteneriate cu municipalitatea, astfel incat sa atraga fonduri structurale pentru ecologizarea sitului industrial.
Referitor la societatea care detine microrafinaria, se stie ca ea este controlata de George Guliu, care, potrivit datelor din Registrul Comertului, apare ca administrator al firmei Excella Real Grup SRL, dar si ca asociat al firmei Industrial Prest SRL.
Intre anii 1990-1991, Mugur Isarescu a condus Comisia guvernamentala pentru identificarea si recuperarea fondurilor deturnate din patrimoniul statului de catre N.Ceausescu si colaboratorii sai, comisie infiintata prin HG nr.
Vizita lui Geoana s-a incheiat in municipiul Dragasani, unde presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Calea, l-a informat despre necesitatea finantarii unui proiect in valoare de aproximativ 3,5 milioane euro, care vizeaza transformarea unui teren de sapte hectare, care a apartinut fostei fabrici de incaltaminte "Finca", intr-un parc industrial modern.
In zona euro, comenzile noi pentru sectorul industrial s-au diminuat in iunie cu 4,6%. Comparativ cu luna mai, Romania a raportat o majorare de 2,8% a comenzilor pentru industrie, in timp ce UE27 a raportat o reducere de 0,1%.
Din alta perspectiva, dupa restructurare, statul ar putea considera ca transformarea activelor intr-un parc industrial pentru furnizorii Ford - unde afacerea pare sa mearga - ar fi mult mai profitabila.
Speranta revenirii economiei este legata de sectorul industrial. Exporturile au avut o sustinere importanta de la cererea externa. Insa in viitor nu putem astepta un impuls puternic de la cererea externa, avand in vedere ca nici in zona euro nu sunt asteptari foarte mari.
Peste 3.800 de angajati la nivel mondial lucreaza in servicii imobiliare si complementare in sectorul comercial, incluzand segmentele industrial, birouri, comercial, agrement si rezidential.
Afmech s-a interesat si de locuri libere in incinta Parcului Industrial Craiova. Deocamdata, are sediul social pe strada Caracal, vizavi de fabrica Ford.
Romania a fost transformata dintr-un stat industrial intr-un stat capabil doar de consum, cu o economie concentrata pe deservirea procesului de desfacere a importurilor cumparate cu bani imprumutati.
Pe vremea cand producea la capacitate, Doljchim folosea in procesul de productie ca materie prima chiar si 1,2 milioane de metri cubi de gaze naturale pe zi. ... Inca un colos industrial care ramane in paragina pe harta Doljului, daca nu se perfecteaza tranzactia cu vreun cumparator.
google-analytics.com